Frukost LCHF

Hej vänner,

En sak som ibland är lite svår med LCHF tycker jag, och många med mig som är uppvuxna med mackor till frukost, vad äter man istället? Här kommer några tips:

Frukost

Bröd

Många som kör periodisk fasta hoppar helt enkelt över frukost och äter sitt första mål på lunchen, det funkar det med om man inte är hungrig förrän då. Trixet är att lyssna på sin kropp, och det är inte så lätt som det låter, speciellt inte om man inte kan välja själv när man ska äta. På alla jobb jag har haft som anställd så har jag haft en lunchtid att rätta mig efter, även om det ibland har varit lite flexibelt så har jag väldigt ofta till exempel haft ett möte inbokat mellan 10 och 12, och då är det ju bara att anpassa sig till resten av arbetsplatsen. Jag personligen kunde i det läget inte hoppa över frukost och sedan  äta lunch vid 12.00, men det kanske funkar för dig.3 Comments

Comments are closed.