Kesoplättar med yoghurt

Kesoplättar

Idag blev det kesoplättar till frukost. Jag hade turkisk yoghurt och ICAs jordgubbssylt

IMG_0270.JPG

Eftersom jag gjorde plättarna till frukost innan jag skulle till jobbet så gjorde jag bara en portion:

Ingredienser:

2 ägg
125 g keso
1 msk fiberhusk

Gör så här:

Rör ihop alla ingredienserna i en skål. Tänk på att fiberhusken klumpar sig, så du måste röra direkt när du har haft i den. Låt röran stå och svälla minst 5 minuter. Klicka ut i en stekpanna och platta ut till plättar. Stek på medelvärme 3-4 minuter på varje sida i mycket smör.

Dagens träning: 30 minuters promenad.

2 reaktion på “Kesoplättar med yoghurt

  1. Pingback: Vad äter man till frukost? | Lottamat

  2. Pingback: Skön söndag | Lottamat

Kommentarer inaktiverade.