Får man dricka lightläsk?

Man får äta och dricka vad man vill, du måste hitta ditt eget facit. Jag rekommenderar att du låter bli om du kan. Förutom att sötningsmedel i vissa undersökningar har visat sig ge samma insulinpåslag (det vi försöker undvika med denna kost) som socker, så lurar du hjärnan att den får socker, och du blir aldrig av med ditt sötsug.

Om du är sockerberoende, och sötsaker är ditt problem, så ska du absolut hålla dig undan från sötningsmedel.

Tycker du att det verkar svårt? Behöver du stöd? Anlita mig som kostrådgivare! 

Vill du gå en kurs för att komma igång har jag online-kursen Kom igång med LCHF

Vill du gå kurs i Norrköping? Hör av dig till mig så sätter jag ihop en kurs när vi har tillräckligt många deltagare:

Jag hjälper dig på vägen.

 

2 Comments

 1. Hallå.
  Jag håller nu på att läsa in mig på LCHF. Har inte startat ännu, så helt underbart när jag hittade din blogg. Processen är igång men behöver alla små råd du kan ge och framförallt stöd. Jag bor dessutom i Norrköping
  Ha det gott och hoppas på ditt stöd
  Susanne?

  1. Hej,
   Kul att du hittat hit, och gratulerar till ditt beslut. Eftersom du inte har bråttom kan du ju redan nu utesluta bröd, pasta och sötsaker, så är du redan en bit på väg när du kör igång. Håll utkik efter mer info här om höstens aktiviteter, det kommer en kurs någonstans i Norrköping, och en online-utbildning för dem som föredrar det.

Comments are closed.