Kokostoppar

Hej vänner,

Snart är det första advent, jag tycker det är så himla mysigt med alla ljusstakar i fönstren. Vi har ingen snö här, så november känns väldigt grå och trist.

Det passar extra bra så här i slutet av året, men innan den värsta julstressen kommit igång att ta en dag och utvärdera hur året har varit, vad var bra, och vad vill jag förändra till nästa år. De flesta nyårslöften som avges på nyårsafton håller inte mer än ett par veckor. En anledning kan vara att man inte riktigt har tänkt igenom vad det är som gör att man inte lever som man vill idag. Har du ett nyårslöfte att börja träna? Vad är det som gör att du inte tränar idag?

Skippa det dåliga samvetet

Personligen tror jag inte på dålig karaktär, det finns en anledning till att jag inte kommer iväg. Ofta är det att man prioriterar andra saker istället. Vi prioriterar ofta kortsiktig, tillfällig tillfredställelse framför långvarig, mer bestående, det ligger i människans natur. Ett första steg att komma ifrån detta är att bli medveten om att det är så, och fundera på vad som är viktigt för just dig. Om du kommer fram till att andra saker är viktigare, så stå för det, och ha inte dåligt samvete för det du har prioriterat bort, det är ditt val. Det viktiga är att göra ett aktivt val, och inte bara flyta med. Om du bestämmer dig för att träna är viktigt för dig, så måste du välja bort något annat. Börja fundera redan nu på vad det är.

Veckomeny vecka 49

Vegomåndag: Ostomelett med tomat feta och oliver
Fisktisdag: Skaldjurssallad med ostmaränger
Onsdag: Grillad kyckling med coleslaw
Torsdag: Medelhavsbiffar
Fredag: Fläskytterfilé med kålrotspommes
Godis: Kokostoppar

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!
[mc4wp_form id=”4851″]