Kesoplättar med kanelsmör
Skön söndag på er!

Jag fortsätter temat med lite striktare kost och idag har jag bytt ut grädden eller yoghurten med bär som jag vanligtvis har till kesoplättarna mot kanelsmör. Mosa bara smör och kanel. Om du vill kan du ha i lite sötning, men jag tyckte inte det behövdes. Jag hade färdiga plättar i frysen som jag värmde, väldigt smidigt.

Just nu jobbar jag med att ändra utseende på bloggen, så det kan vara lite rörigt här de närmaste veckan, jag hoppas ni har överseende.
1 maj kommer även mitt första nyhetsbrev, det ska bli kul (hoppas jag!). Det kommer att bli mest veckomenyer som jag hoppas ska inspirera.

Kesoplättar

1 burk keso (250g)
4 ägg
2 msk Fiberhusk

Vispa ihop alla ingredienser och låt svälla 5 minuter. Stek i smör. Om du inte vill ha kesokornen kvar så mixar du smeten istället.