Frallor lchf

Hej alla goa människor,

Ytterligare ett uppdrag i jakten på det ultimata lchf-brödet. Receptet kommer från Niiinis, som var med i mitt favoritprogram, Hela sverige bakar.

Receptet:

2,5 dl pofiber
2 tsk bakpulver
1 krm malen kardemumma
1/2 msk fiberhusk
salt efter smak
4 ägg
1 dl grädde
1/2 dl créme fraiche

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop ägg, grädde och créme fraiche. Blanda ihop de torra ingredienserna i en annan skål.
Rör i äggsmeten. Låt svälla i en kvart.
Klicka ut runda bullar på en bakplåt, fixa till dem med blöta händer så blir de lite snyggare.
Baka i mitten av ugnen till de blivit gyllene, ca 15-20 minuter. Smeten räcker till 6 bullar. Blev en härlig konsistens, men lite skumt med kardemummasmaken, skippar nog den nästa gång.