LCHF-kladdkaka

Kladdkaka lchf

Hej alla,
Dagens efterrätt blir 56kilos kladdkaka, det är första gången jag gör den, så jag hoppas den blir god. Jag gjorde den igår, eftersom den behöver stelna några timmar i kylen.
Ingredienser:

4 ägg
200 g 70-85% choklad
Sötning motsvarande 0,5 dl socker
200 g smör
1 tsk vaniljpulver eller 1 krm Dr Oetkers vaniljarom

Gör så här:
Smält smör och choklad på låg värme.
Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt.
Häll chokladsmeten i äggsmeten och vispa en stund.
Häll i springform och grädda i 200 grader i 7-8 minuter.
Låt stå kallt, gärna över natten. Om den ska serveras inom 1-2 timmar höj minutantalet till 10 minuter. 
Servera med en klick vispgrädde och valfria bär!

Jag tyckte den blev väldigt mäktig, jag brukar göra tryffelkaka, också Åses recept från hennes första bok, Viktminskning med LCHF, jag tycker den är godare.