Kyckling med ädelost

Ädelostkyckling
Hej vänner,
Vilken dag vi har haft, äntligen sommar på riktigt. Det blev en sen middag idag, man vill ju gärna passa på att vara ute lite medan det varar. Syrran och jag var på Fika i knäppingsborg och lapade lite sol och funderade på vad vi skulle se på Bråvalla, och hur vi skulle orka:) Det är bara och inse att man inte är 18 längre.

Trevlig helg allihopa!

Kyckling med ädelost:

3-4 kycklingfiléer
1,5 dl créme fraiche
70 gram bacon
12 cm purjolök
140 g ädelost (jag hade kvibille ädel)
1,5 dl vispgrädde
Olja att steka i.

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader
Dela kycklingen i bitar, salta och peppra, och bryn i en stekpanna.
Lägg kycklingen i en ugnsfast form. Stek baconet knaprigt och lägg på kycklingen. Skiva purjolöken och stek den i fettet från baconet. Lägg löken i formen. Blanda créme fraiche, ädelost och vispgrädde, salta och peppra lite, men tänk på att både bacon och ädelost är salta. Häll såsen över kycklingen och låt gå klart i ugnen c:a 30 minuter.