Matmuffins

Matmuffins
Hej vänner,
Idag är det experimentera i köket-väder, så jag provar lite matmuffins som jag har lurat på ett bra tag. De ser ju lite festliga ut, jag la till lite stekta champinjoner i botten, gott. Jag provade också att lägga en ostskiva på en av muffinsen, men det gjorde (såklart) att ägget blev klart tidigare. Jag gillar mina äggulor rinnande, så det blev inte så bra. Jag älskar stekt bacon och stekt ägg, och dessa blev ju goda, men det tillförde liksom ingenting. Gulan lär ju torka om man skulle spara dem. Lite rolig presentation, men annars går det lika bra att steka i stekpanna.

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Klä en muffinsform med bacon och grädda i ugnen i 5 minuter. Ta ut formen, tillsätt ev smaksättning som t ex stekt svamp, salami, fetaost, spenat eller örter. Knäck ett ägg i formen och grädda tills vitan stelnat, jag tog ut min plåt efter 13 minuter.