Hallå vänner,
Ett råd som jag ständigt återkommer till är att fylla frysen med matlådor. Igår när jag inte visste vad jag skulle hitta på till middag, och hade noll inspiration så hittade jag denna lilla pärla, en kycklinggryta! Och med en av mina absoluta favoriter när det gäller smakkombinationer, chili och vitlök. Mums. Så fyll frysen med matlådor så slipper du trilla dit på ren hunger när du inte kan komma på något att laga.

Kycklinggryta

4 portioner

3 kycklingfiléer
2 chorizokorvar
10 champinjoner
1 paket bacon
3 msk tomatpuré
2 klyftor vitlök
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
salt och peppar

Gör så här:
Skär kycklingen i mindre bitar.
Skiva korven och champinjonerna.
Salta och peppra kycklingen och bryn den runt om i en stekpanna
Lägg över kycklingen i en gryta
Bryn korv, bacon och champinjoner i samma panna och lägg över i grytan.
Tillsätt övriga ingredienser och låt grytan puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.