Hej,
Ibland längtar jag efter spagetti (och bröd!). Jag har, egentligen mot bättre vetande testat lowcarb pasta, men jag tycker mest det smakar papper (förutom det tvivelaktiga innehållet). Shirataki nudlar är ok, men jag är inte så förtjust i nudlar över huvud taget.

Så jag tänkte testa dessa två varianter. Jag skickade efter Svarta bönor spagetti och Gröna sojabönor fettuccine av märket á la eco från Bodystore.
sojabönor

svarta bönor spagetti

Idag gjorde jag köttfärssås till.
Bönpasta köttfärssås
Riktigt gott! Klart bättre än LowCarb och Shirataki nudlar. Spagettin smakade i och för sig ingenting, men konsistensen var helt ok, det är ju ändå köttfärssåsen som smakar mest. Nu har jag testat nykokt, jag återkommer om hur den håller sig i frysen.

Köttfärssås:

Stek 400 – 500g köttfärs
Lägg i en finhackad, gul lök och fräs med i pannan.
Tillsätt en burk krossade tomater, 400 ml,
1 tsk Sambal Oelek
1 klyfta pressad vitlök.
Krydda med salt och peppar.
Om du vill, tillsätt t ex 1-2 msk tomatpurè och/eller lite vispgrädde.

Låt puttra några minuter.

1 Comment

Comments are closed.