Vitkålsmos och falukorv

Vitkålsmos
Hallå vänner,

Här hos mig i Norrköping är det nästa så man känner lite vår i luften, och solen försökte sig på att titta fram lite grand. Här blev det snabbt och enkelt till lunch igen, jag hade kvar vitkålsmos i kylen. Jag använder sällan ketchup, så jag tycker det känns ok att använda Felix sötad med stevia, annars är det självklart bättre att göra själv. Inte världens nyttigaste lunch, men good enough! Jag tror att man måste tillåta sig att inte alltid vara perfekt med maten, jag gör så gott jag kan, kruxet är att känna sig nöjd med det, och inte klanka ned på sig själv för att man kunde göra bättre. Om man alltid ska vara perfekt finns risken att man blir så besviken när man inte når upp till det att man lägger ned totalt och äter chips med dip till middag istället.

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!  

 

   

 


 

2 reaktioner på ”Vitkålsmos och falukorv

Kommentarer är stängda.