Veckomeny vecka 9

Blomkålssoppa parmesan
Hallå vänner,
Detta måste vara den envisaste förkylning/influensa jag varit med om, jag hostar och snorar fortfarande. Det vill bara inte ge med sig, ursäkta gnället, men jag är innerligt trött på detta nu, jag vill bara bli frisk! Tyvärr blir mina matvanor också därefter, jag brukar falla dit när jag är sjuk. Jag tar nya tag så fort jag är frisk, hoppas ni hittar lite inspiration till veckoplanering i alla fall.

Veckomeny vecka 9

Vegomåndag: Blomkålssoppa med parmesanost

Fisktisdag: Lax med pepparrotsost

Onsdag: Gulaschsoppa

Torsdag: Köttbullar med gräddsås

Fredag: Fläskfilé med dragonsås

Godis: Chokladglass
Du vet väl om att du kan få mitt nyhetsbrev i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis? Fyll i dina uppgifter nedan och prenumerera nu:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!