Veckomeny vecka 6

Baconlindad kyckling

Det här inlägget innehåller en reklamlänk till Bokus

Hej vänner,
Dags för ny veckoplanering, redan! Själv håller jag på att försöka tömma mitt förråd, och har hela lägenheten full med flyttkartonger, en del har jag inte tittat i sedan jag flyttade hit för sex år sedan! Jag håller på att förbereda mig för Konmari en metod att rensa bland sina saker som går ut på att gå igenom varje kategori med saker istället för att gå igenom t ex ett rum i taget. Jag tror det kommer bli jättebra, men först måste jag få koll på var alla mina saker är, och till råga på allt håller min mamma på att flytta till mindre, så hon försöker samtidigt att ge mig mer saker. Det blir säkert bra när det blir klart, men just nu är det lite överväldigande med saker överallt.

Vegomåndag: Grekisk sallad
Fisktisdag: Tonfisk med currysås
Onsdag: Pasta med köttfärssås
Torsdag: Lövbiffsgryta
Fredag: Baconlindad kycklingfilé

Godis: zucchinichips

 Du vet väl om att du kan få mitt nyhetsbrev i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis? Fyll i dina uppgifter nedan och prenumerera nu:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!