Veckomeny vecka 28

Skaldjurssallad

Hej vänner,

Jag har ju fattat ett beslut att försöka försörja mig som egen företagare, och en av de största anledningarna är friheten att jobba när jag vill. Det är svårt (i alla fall för mig) att ha disciplinen alla gånger att sätta sig och jobba, speciellt med saker som är tråkiga och jobbiga. När man är anställd så är man ju ändå på jobbet, men när man jobbar som jag gör och jobbar hemifrån finns det så mycket annat som drar. När det är sådant här väder så unnar jag mig att vara ledig, jobba kan jag alltid göra senare:)

Veckomeny vecka 28

Vegomåndag: Ostomelett med fetaost oliver
Fisktisdag: Skaldjurssallad med ostmaränger
Onsdag: Biff stroganoff
Torsdag: Medelhavsbiffar
Fredag: Ugnsrostade grönsaker, kycklingfilé och fetaoströra
Godis: Glass med choklad och hackade nötter

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!