Glass med chokladsås

Veckomeny vecka 23

Hej vänner,

Idag har vi lite svalare, bara strax över 20 grader här i Norrköping. Jag passar på att göra lite kroppsarbete här hemma och rensar förrådet. Det är konstigt att det gör så stor skillnad att veta att det är ordning i ett utrymme som man nästan aldrig ser, men det gör det verkligen! Tidigare ville jag verkligen inte gå ned i förrådet för jag visste nästan innan att jag inte skulle kunna hitta det jag var ute efter. Om jag hittade det gick det inte att komma åt utan att tömma halva förrådet. Nu är det sådan skillnad! Jag är inte färdig än, det är alltid några saker som inte passar någonstans när man rensar, men det har i alla fall blivit ett antal vändor till myrorna.

Det är lite svårt att motivera sig att ställa sig vid spisen och laga mat, men omelett tycker jag är perfekt sommarmat. Det är ganska lätt, och det går fort.

Veckomeny vecka 23

Vegomåndag: Spenatsoppa
Fisktisdag: Lax med sparris hollandaise
Onsdag: Broccoli- och baconpaj
Torsdag: Ostomelett med skinka
Fredag: Tacosallad

Godis: Glass med choklad- och hallonsås

Du vet väl om att du kan få mitt nyhetsbrev i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis? Fyll i dina uppgifter nedan och prenumerera nu:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!