Veckomeny vecka 15

pavlova

Hej vänner,

Som ni kanske har märkt har grejat lite med bloggen, och uppdaterat den till https. Det gör att den blir säkrare att surfa till. Detta är en av mina riktiga surdegar, jag borde ha gjort det för flera månader sedan. jag är inte riktigt i mål ännu, men nästan. Jag hoppas ni har överseende med om det är lite skakigt på vissa ställen, och ni får jättegärna kommentera om det är något som ser tokigt ut eller fattas. Jag blir bara glad för att ni uppmärksammar fel så jag kan rätta till det. Har ni några sådana saker som ni skjuter upp hela tiden?

Om ni fick skinka över i påsk så rekommenderar jag att ni gör en paj, det är ju så gott och smidigt att ha i frysen att plocka fram och ta med till jobbet, eller när man inte hinner eller orkar laga mat. Det är faktiskt mitt allra bästa tips för att lyckas hålla sig till sin diet, att ha färdig mat i frysen att plocka fram. Eller mitt andra bästa tips, mitt första tips är att planera vad man ska äta en vecka eller två framöver, så man inte står där och river i skåpen och inte vet vad man ska hitta på. Spara din veckoplanering och plocka fram och återanvänd om ett par veckor. Skriv gärna ett litet betyg på din lista om du testar något nytt, så du kommer ihåg till nästa gång. Tre fyra olika veckomenyer per säsong att cirkulera mellan räcker gott och väl, så kan du byta ut en rätt då och då när du hittar något smaskigt du vill prova.

Här kommer lite tips till nästa veckas middagar:

Veckomeny vecka 15

Vegomåndag: Kesoplättar med kesoröra
Fisktisdag: Langos med skagenröra
Onsdag: Kycklingwok
Torsdag: Ost- och skinkpaj
Fredag: Långlagade fläskkotletter
Godis: PavlovaDu vet väl om att du kan få mitt nyhetsbrev i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis? Fyll i dina uppgifter nedan och prenumerera nu:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!