Veckomeny inför vecka 43

Ostkaka

Hej vänner,
Det är väldigt grått och trist här just nu, men julsakerna har börjat dyka upp i butikerna. Jag blir lika överraskad varje år att det är så tidigt, men mig gör det ingenting, jag gillar julen. Den mesta maten går ju att äta, det är mest sötsakerna som är lite svårare, men jag tänkte jag skulle göra praliner och ta med till vårt julfirande. Jag kan inte göra dem för tidigt, då finns det inga kvar när julen kommer.

Här är mitt förslag på nästa veckas middagar:

Måndag: Ost- och skinkpaj
Tisdag: Torsk med broccoli
Onsdag: Prinskorv med spenatstuvning
Torsdag: Ostomelett
Fredag: Palsternackspommes med ädelrullader
Godis: Ostkaka

Vill du ha veckomenyn i din inkorg varje vecka kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev. Det kommer att komma varje vecka och bland annat innehålla föreslagna middagar för veckan som kommer.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!