Veckomeny inför v 36

Vaxbönor
Hej vänner,

Förra veckan började jag med mitt nyhetsbrev, jättekul att så många anmälde sig direkt. Jag fortsätter några veckor och ser om ni tycker om det, kommentera gärna vad ni tycker. Jag försöker lägga in minst en dag utan kött eller fisk, denna vecka på torsdagen.

Här är mitt förslag på nästa veckas middagar:

Måndag: Blomkålsmos med bacon

Tisdag: Tonfisk med currysås

Onsdag: Kycklingwok

Torsdag: Pannkaka med kantarellstuvning

Fredag: Entrecote med friterade vaxbönor

Vill du ha veckomenyn i din inkorg varje vecka kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev. Det kommer att komma varje vecka och bland annat innehålla föreslagna middagar för veckan som kommer.Prenumerera på Lottamats nyhetsbrev:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!