brysselkålsgratängHej vänner,
Imorgon är det Black Friday, hur känner ni för det? Jag kommer att titta lite efter julklappar som jag ändå ska köpa, men jag ska inte köpa något extra.

Veckans meny innehåller två stycken gratänger, och lite försmak på julgodis. Passa på att äta brysselkål nu när det är säsong, det är ju vansinnigt gott. Gratängerna är också perfekt att göra matlådor av och stoppa i frysen. Fyll frysen så du har när julstöket blir för stressigt.

Trillingnöt har alltid varit min favorit i Paradisasken, och det är ju väldigt enkelt att göra själv. Om man inte tempererar chokladen blir de kladdiga, men smaken är det inget fel på.

Veckomeny vecka 49

Vegomåndag: Våfflor med kantarellstuvning
Fisktisdag: Lax med sparris hollandaise
Onsdag: Brysselkålsgratäng
Torsdag: Baconlindad kycklingfilé
Fredag: Fläskfilégratäng
Godis: Trillingnöt

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få en ny veckomeny i din inkorg varje vecka, alldeles gratis:
[mc4wp_form id=”4851″]