Veckomeny vecka 24

Maränger lchf

Hallå mina vänner,
Hoppas ni har det bra i det fina vädret, för min del tycker jag det är lite skönt att det inte är så varmt längre, det är nog åldern :) Vi börjar redan nu komma in i en farlig tid för oss som vill ned i vikt. Så här års är det väldigt mycket frestelser att falla för, men jag vill ge ett litet tips. Det är så himla lätt att falla in i tankesättet “det är ändå förstört, jag kan lika gärna lägga ned alltihop”. Gör inte det. Förbered dig redan nu på att det kommer att komma frestelser med midsommar, semester och lediga helger. Det är inte hela världen om du tar lite färskpotatis på midsommar, faran är att det får dig att tappa fokus helt. Om du faller för frestelsen att ta en glass, bestäm dig redan nu för att inte använda det som en ursäkt för att helt go bananas och vräka i dig allt möjligt. Bestäm dig redan nu för att vara snäll mot dig själv, och inte dyka ned i självömkan och tröstätning, så behöver inte ett avsteg vara så ödesdigert.

Det kan vara så att du går upp något kilo, men låt det inte bli fem eller tio. Planera redan nu för hur du ska hantera dina felsteg, så är du beredd när sockertrollet går till angrepp och kapar din hjärna. Och, som alltid, planera! Sätt upp ett mål, gör en plan, och följ den, och kom ihåg att planen måste vara realistisk!

 

Veckomeny vecka 24

Vegomåndag: Broccolisoppa
Fisktisdag: Chililax med fetaost
Onsdag: Fläskkotlett med sparris och champinjoner
Torsdag: Prinskorv med stuvad spenat
Fredag: Grillad kyckling med kålrotspommes

Godis: Maränger

Du vet väl om att du kan få mitt nyhetsbrev i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis? Fyll i dina uppgifter nedan och prenumerera nu:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!