Välkomna till ett nytt, gott år!

Grekisk sallad

Hej mina vänner!
Julen är officiellt slut, och ett nytt, fräscht år har tagit sin början. Jag har stora planer som vanligt så här års. Ni har säkert märkt att det inte uppdateras med så mycket nya recept här på sistone.

Vad har jag sysslat med?

Mitt fokus har legat på annat, bland annat har jag börjat ge kurser i aktiekunskap på Medborgarskolan här i Norrköping. Det är verkligen superkul med aktier tycker jag, jag är verkligen glad att jag tog beslutet att ge mig in på börsen för fyra år sedan. Nu försöker jag dela med mig av det jag lärt mig.

Om det är någon som funderar på att gå grundkurs i aktiekunskap finns det fortfarande platser kvar.

Jag kör två kurser under våren

En börjar 3 februari, anmäl dig här: Aktiekurs 3 februari.

Den andra kursen börjar 25 mars, anmäl dig till den här: Aktiekurs 25 mars

Jag hoppas vi ses!

Nu tillbaka till årets första veckomeny

Köttfri måndag: Grekisk sallad
Fisktisdag: Ostomelett med varmrökt lax
Onsdag: Zucchinipasta med bacon och champinjoner
Torsdag: Slaktarkorv med mos
Fredag: Grillad kyckling med tzatziki

Godis: Parmachips

Vill du ha veckomenyn direkt i inkorgen varje vecka? Prenumerera på mitt nyhetsbrev! (det är gratis)

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!