Tid för eftertanke

Hej vänner,
Så här i mellandagarna brukar jag ta mig tid att reflektera över året som gått, och planera för året som kommer. Det gångna året har varit omtumlande för mig, jag har gått från att vara anställd till att vara egen företagare, och helt ta ansvar för min egen tid, med allt vad det innebär. Jag måste erkänna att det är svårare än jag trodde, man måste kunna allt själv, från bokföring till marknadsföring och allt däremellan.

Jag ser verkligen fram emot 2016. Jag har ett nytt projekt på gång, jag kommer att leda en kurs i Norrköping. Som en del av er kanske minns fick jag ställa in den planerade kursen i höstas, eftersom jag inte fick ihop tillräckligt många deltagare. I vår kommer jag att samarbeta med Studieförbundet vuxenskolan, och hålla kursen i deras regi istället, så jag hoppas såklart på att många vill gå.

Om du är intresserad av att gå kurs i Norrköping, anmäl dig på deras hemsida:
Studieförbundet vuxenskolan

Om du inte bor i Norrköping kan du istället gå online-kursen Kom igång med LCHF. Den hittar du här.

På det personliga planet så ska jag fokusera på att nå min målvikt till min 50-årsdag i september, häng på vetja!