Smal till midsommar

Frukost

Min första frukost

Hej vänner,

Idag är det 16 veckor kvar till midsommar. Jag har de senaste månaderna inte riktigt orkat bry mig om min egen vikt. Jag är ju kostrådgivare, så jag vet ju egentligen hur man gör, men jag lever inte som jag lär. 2012-2013 gick jag ned 18 kilo med LCHF, men sedan dess har jag gått upp alltihop igen, men nu känner jag att det får vara nog.

Från och med idag, och fram till midsommar blir det nya tag, men jag tar det i etapper. För att få en extra skjuts på vägen lägger jag till träning också. Jag brukar säga att kosten är 80% och träning 20%, så jag boostar med lite träning också. För att få en lite kick-start kör jag även 5:2 kombinerat med LCHF, men jag kommer eventuellt att gå lite över 500 kcal på mina fastedagar om jag måste, för att inte få migrän. Om mitt blodsocker blir för lågt får jag migrän, och det är inte värt. Imorgon kör jag min första fastedag, så då kommer jag lägga ut allt jag äter. Häng på om ni vill.

Fas 1 – 4 veckor

Väga mig 1 gång /vecka

Gymmet 2 ggr/vecka

promenad 3 ggr/vecka, minst 30 minuter.

Mål: 85,1 kilo, -2,5 kilo

Startvikt: 87,6 kilo

Kosten: Normal LCHF + 5:2

4 reaktioner på ”Smal till midsommar

    • lottamat skriver:

      Hej Birgitta, kul med lite sällskap, det blir lite extra pepp att fullfölja! Håll mig gärna uppdaterad om hur det går för dig.

Kommentarer är stängda.