Omelett med chorizo och brie

Ostomelett
Hej vänner,
Omelett är så lätt och gott, så det blir det ganska ofta så här på sommaren. En klassisk kombo är ju salami och brie, jag hade dock ingen salami, så det fick bli chorizo istället, och det gick hur bra som helst. Jag var lite snål med fyllningen, det hade vart gott med lite mer.

Ostpanerad omelett

2 ägg
1 msk vispgrädde
Salt och peppar
Några skivor ost, idag tog jag prästost.

Valfri fyllning.

Vispa ihop äggen med grädden, salta och peppra. Eftersom jag hade chorizo började jag med att steka den i skivor, och ta upp den ur pannan. Fyll på mer smör om det behövs, och lägg sedan ostskivor i botten på stekpannan, och stek tills osten börjar bubbla. Häll på omelettsmeten, och när den börjar stelna lägger du på fyllningen, i detta fall chorizo och brie, och lite gräslök. Vik ihop och njut. Jag tog bilden innan jag jag vek ihop, ifall jag skulle misslyckas, men det gick bra, och gott var det!