Nyhet! veckomeny varje vecka

Ceasarsallad

Hej vänner,

Ett av de bästa verktygen för att gå ned i vikt är att planera vad du ska äta och när, så jag tänkte att jag skulle hjälpa er lite på traven. Varje fredag kommer jag att ge ett förslag på middagar för veckan som kommer. Se till att ta en stund idag eller imorgon att planera för veckan som kommer, och laga gärna ett par matlådor till frysen redan i helgen, så blir det mindre jobb i veckan. Jag försöker lägga in minst en dag utan kött eller fisk.

Här är nästa veckas middagar:

Måndag: Vegobiffar

Tisdag: Ugnsbakad lax med broccoli

Onsdag: Köttfärssås med shiritakinudlar

Torsdag: Ceasarsallad

Fredag: Oxrullader

Vill du ha veckomenyn i din inkorg varje vecka kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev. Det kommer att komma varje vecka och bland annat innehålla föreslagna middagar för veckan som kommer.

Prenumerera på Lottamats nyhetsbrev:

Fyll i dina uppgifter nedan så får du veckomeny i din inkorg varje torsdag, alldeles gratis!