Ny vana nr 4, Omega 3

Sedan 3 år tillbaka har jag lidit av migrän. Jag hade vissa förhoppningar om att migränen skulle bli bättre med LCHF, men tyvärr har jag inte märkt någon skillnad. Å andra sidan vet jag ju inte hur den skulle ha varit om jag inte åt enligt LCHF, den kanske skulle varit sju resor värre. Det luriga med migrän, eller i alla fall min migrän, är att det som triggar en gång, kanske inte alls triggar nästa. Ta dofter t ex, eller starkt solljus. Ibland triggar det direkt, nästa gång inte alls. Ett tips man ofta får som migräniker är att undvika sina triggers, men hur kul är det, t ex solljus. Finns det en vampyrklubb man kan gå med i? Men nu har jag i alla fall läst ett tips om att Omega 3 ska vara bra, och det ska ju vara bra för allt möjligt, så från och med idag tar jag en tablett om dagen.
Ha det gott!