Ny funktion på Mytaste

mytaste

Hej vänner,

Brukar ni använda matsajten Mytaste? Det brukar i alla fall jag, och bland annat kan ni hitta de flesta av mina recept där. Sajten samlar recept från alla möjliga håll, så ibland kan det vara lite svårt att hålla reda på vilket recept man hade hittat förra gången. Nu har Mytaste utvecklat en ny kokboksfunktion som hjälper dig med precis detta, fiffigt va? Funktionen är gratis och enkel att använda, och tanken är att du ska kunna samla alla dina recept på ett och samma ställe. Du kan också hålla reda på dina recept genom att själv välja olika kategorier för dina recept, kanske t ex julmat LCHF, och på så sätt skapa dina egna kokböcker!

Eftersom jag bloggar om mat är jag såklart alltid ute efter nya recept, och ni kanske känner igen er: man hittar ett recept som ser gott ut, och så går man till den sidan, och där finns det bilder på ett annat recept som också ser gott ut, och rätt som det är har man tappat bort det första receptet! Eller så mejlar jag ett recept till mig själv, eller sparar en bild, eller skriver ut på papper, och när jag sedan ska använda receptet har jag glömt var jag sparade det. Den nya webbläsarknappen på Mytaste är tänkt att vara en lösning på det problemet, och jag kommer definitivt att testa.

Ladda ner och läs mer om Webbläsarknappen här:
Mytaste plugin
Detta inlägg sponsras av Mytaste