Nu kör vi!

Hej vänner,

Jag känner mig sjukt taggad för 2016, jag tror det kommer att bli superbra! Sitter just nu med en fettkaffe till mellanmål, och till middag blir det rester av oxfilé, sämre kan man ju ha det.

Dessutom sitter jag och planerar mat och blogginlägg inför veckan, och kikar på kläder som jag kan ha som inspiration till min viktminskning. Jag fungerar så att jag måste ha konkreta mål att jobba mot, annars får jag inget gjort, även när det gäller viktminskning. Kläder är ju ett bra mål, om man känner sig fin i nya kläder blir man extra peppad att fortsätta.

Just nu är jag inne på Desigual, jag tycker de är så fina. Tyvärr är ju storlekarna lite mindre, men det ger lite extra pepp. Här i Norrköping finns ju inte så stort utbud, så jag handlar gärna på Zalando, jag tycker det funkar jättebra. Det är ju en stund kvar till sommaren, så jag tror jag kanske köper mössan och halsduken ändå, fast jag inte har uppnått mitt mål ännu :)

 

Desigual NOCA Stickad tröja borgona / Desigual GARDNER Alinjekjol verde nantes / Desigual Mössa cola cao / Desigual CONSTELLATION Halsduk colacao