Min strikta vecka

Vitkålsmos med baconHej vänner,

Min strikta vecka är över, resultat -1,5 kg. Jag är supernöjd. Det jag har ätit har varit jättegott, men det har varit riktigt jobbigt att räkna och planera för att hitta rätter som ligger inom gränsen, men jag kommer själv att använda denna veckas matsedel i framtiden och köra någon mer gång, nu när jag slipper räkna.

Jag förstår inte hur ni orkar, ni som äter strikt och räknar hela tiden, men det är väl så att man lär sig efter ett tag vilka rätter man kan äta. För mig funkar det inte att vara hungrig, då ger jag upp. Pannkakorna var helt enkelt inte en tillräckligt stor portion, byt ut dem mot något som mättar mer om ni är som jag och behöver mer mat.

Min frukost bestod de flesta dagarna av 2 stekta ägg, 1 kopp kaffe och 4 ostrullar med Bregott. Jag började veckan med fettkaffe, men jag upptäckte att jag framåt eftermiddagen både mådde illa och var hungrig på samma gång, så denna vecka skippade jag det ganska snabbt.

Här är min strikta vecka:

Lördag

Lunch:     Ägg, bacon och brie, 1 g kh

Middag:  Fläskfilé med grönsaker, 6 g kh

Söndag

Lunch:   Langos med cremé fraiche, stenbitsrom och hackad rödlök, 4 g kh

Middag: Langos med gravad lax och stuvad spenat, 4 g kh

Måndag

Lunch:      Kyckling med kantareller och vitkålsmos, 6 g kh

Middag:   Räkpizza, 2,5 g kh

Tisdag:

Lunch:    Coleslaw, fläskfilé och grönsaker, 4 g kh

Middag:  Tacosallad med guacamole, 5 g kh

Onsdag

Lunch:   3 tunna pannkakor med kantarellstuvning, 3,5 g kh

Middag: Räk- och laxlåda, 5 g kh

Torsdag

Lunch:  3 tunna pannkakor med kantarellstuvning, 3,5 g kh
Middag: Vitkålsmos med bacon, 6 g kh

Fredag

Lunch:   Ostomelett med salami och brie, 2 g kh
Middag; Medelhavsbiffar med gräddsås och zucchini, 8 g kh

 En reaktion på ”Min strikta vecka

Kommentarer är stängda.