Min strikta vecka, dag 2

Hej vänner,
Dag 2 i strikta veckan, hoppas det går bra för er! Jag är konstant hungrig, inte bra. Dagens intag:

Strikt, Dag 2:

11:00 2 stekta ägg och en fettkaffe. Jag ökade intaget lite idag, jag tog 30 gram smör och 1,5 tsk kokosolja. Magen håller än så länge.

12:30 Langos med creme fraiche, stenbitsrom och hackad rödlök. Det mesta av kolhydraterna här kommer från cremè fraiche, så var lite snål med den. Receptet på langos hittar du här. Jag gjorde 1,5 sats, och äter langos hela dagen.

Langos

15:30 Redan hungrig, så det blir tidig middag. Langos igen, med rester av stuvad spenat och gravad lax, toppad med lite rom.
Langos med lax
Nu är klockan 16:20, och jag ska snart äta den sista langosen med ost och Bregott på, tillsammans med en fettkaffe. Helst vill jag inte äta 4 ggr om dagen, ska försöka fixa det fortsättningsvis.Mitt totala intag idag:

30 g smör
1,5 tsk kokosolja
2 stekta ägg
3 msk majonnäs
3 ägg
3 dl ost
0,75 dl creme fraiche
10 gram stenbitsrom
20 gram vispgrädde
80 gram spenat
38 gram gravad lax
30 gram smör
5 gram Bregott
10 gram ost
1,5 tsk kokosolja
10 gram gurka

Totalt 8 gram kh, 84 gram protein och 210 gram fett.

 

Kvällsmat
igår var jag hungrig hela dagen, det blev lite kvällssnacks innan jag gick och la mig, så kolhydraterna blev totalt 10 gram igår.En reaktion på ”Min strikta vecka, dag 2

Kommentarer är stängda.