Matkärlek – bokrecension

Matkärlek
Matkärlek laga gott och naturligt med lchf

“Anne Aobadia, tidigare redaktör för tidningen Mat & Hälsa, har samlat sina bästa recept i en efterlängtad kokbok. Här bjuds på äkta hälsomat – fri från socket, gluten, tillsatser och sötningsmedel.”

Boken inleds med sju sidor om Annes matfilosofi, och därefter kommer totalt 86 recept, varav 36 är middagsmat, och resten är tillbehör, såser och efterrätter.

Kostdoktorn skrev att det var den bästa LCHF-boken hittills, så jag var ju tvungen att köpa den. Jag har provat ljuvliga ädelrulader med palsternackspommes och det lutar nästan åt att han har rätt. Boken är en fröjd att bläddra i med sina vackra bilder, och ett extra + för att recepten är näringsberäknade. Mitt enda minus är att många recept innehåller en specialkrydda från Herbaria, jag vill gärna ta fram en kokbok, gå ned till affären och handla mina ingredienser och laga rätten, inte skicka efter ingredienserna och laga rätten en vecka senare. Förutom det är det lättlagade rätter som ser jättegoda ut. Jag provade också kesoplättar, supergott!

Boken finns att köpa på Bokus, cdon eller Adlibris

 

4 reaktioner på ”Matkärlek – bokrecension

Kommentarer är stängda.