Lycka är perfekt kokta ägg!

Ägg
Gomiddag!
Idag börjar jag med 16:8 istället för 5:2.vanligtvis äter jag stekt ägg till frukost, men jag hade en burk räkor i kylen, så det blev ägghalvor, perfekt kokta till frukost, mums! De flesta som äter 16:8 hoppar över frukosten, men jag föredrar att äta frukost vid 11, och sedan middag vid 18-tiden.

2 reaktion på “Lycka är perfekt kokta ägg!

  1. Monika

    Jag har förstått det som att vitsen med 16:8 är att det ska vara 16 sammanhängande timmar utan föda men man får kanske samma fördelar så som du gör.
    Mvh Monika

    1. lottamat Inläggsförfattare

      Jag fastar från c:a 18:00-c:a11:00, vilket blir 17 timmar. Jag kallar det målet som jag äter vid 11:00 för frukost, eftersom jag oftast äter ägg och ostrullar och en kopp kaffe.

Kommentarer inaktiverade.