Hej vänner,
Imorgon är det invägning, så jag satsar på strikt lunch/middag idag. Langos är ju väldigt gott, och jag har haft lite olika toppingar tidigare, så jag tänkte att klassisk pizzatopping borde ju funka, och det gjorde det!

Om man gör portionspizzor kan ju alla ta vilken topping man vill.

Langos

2 ägg
2 msk majonnäs
2 dl riven ost

Sätt ugnen på 250 gram
Rör ihop alla ingredienser, och fördela i fyra högar på en plåt med bakplåtspapper. Det gör inget om det rinner ut lite.
Grädda i c:a 8 minuter.

Sänk ugnen till 175 grader.
Ta ut langosen och lägg på topping. Jag tog tomatsås, lufttorkad skinka, skivade champinjoner och ost.

Sätt tillbaka i ugnen och grädda tills osten smält, c:a 10 minuter. Jag hade på lite oregano och ruccola när jag tagit ut pizzorna.



1 Comment

Comments are closed.