Kosten påverkar hela livet

Hej vänner,

Jag är personligen helt övertygad om att kosten påverkar hela vår vardag, oavsett om du är frisk eller har sjukdomar som du kämpar med. Beroende på vad du stoppar i dej kan din kropp antingen ägna sig åt att ta hand om skräpet du stoppar i dig, eller att ta hand om kroppens naturliga funktioner. Visste du t ex att ett stort intag av läsk är kopplat till prostatacancer?

Antalet människor som vittnar om att de har fått mer energi, bättre mag/tarm-funktion och mindre värk av att lägga om sin kost till att äta naturlig mat, utan tillsatser, socker och snabba kolhydrater är hur många som helst!

Sinful.se har gjort den här infografen om hur kosten påverkar ditt sexliv. Inte helt vetenskaplig såklart, jag håller t ex inte med om att kött orsakar diabetes2, men det finns studier som visar att de som äter mycket rött kött har en förhöjd risk tarmcancer, läs mer hos kostdoktorn.

Men  visst påverkar kosten alla aspekter av vår vardag, och vilket liv vi vill leva. När du väljer vad du äter, väljer du också hur ditt liv ser ut.

Mat Infographic Sverige

 

Om det inte räcker med en ostron för att boosta romantiken kan du kika vidare på hemsidan Sinful.se – en webbshop som säljer sexleksaker.

 

 

Detta är ett sponsrat inlägg.