Kesoplättar med blåbär

Kesoplättar

Det här inlägget innehåller reklamlänkar till Bodystore

Hej vänner,
Idag blev det kesoplättar med rysk yoghurt och blåbär till lunch, jag passade på att göra en dubbel sats så jag har till frukost imorgon. Blåbären tog jag direkt ur frysen, det funkade utmärkt.

Jag gillar egentligen inte smaken av fiberhusk, men jag gillar egenskaperna, det binder väldigt bra, och funkar bra som ersättning för mjöl i den här typen av recept. Denna gång provade jag att bara ta 1,5 matsked fiberhusk istället för två som jag tagit tidigare till detta recept, och det fungerade utmärkt.

Kesoplättar – 2 portioner

250 gram keso (en liten burk)
4 ägg
1,5 msk fiberhusk
smör att steka i

Gör så här:

Mixa alla ingredienser och låt vila i 5 minuter. Stek på medelvärme i generöst med smör. Ha inte för bråttom med att vända dem, låt dem sätta sig först.

Om de inte blir bra har du antagligen för hög värme eller för lite smör.