Jag startar en Etsy-butik

Hallå mina vänner,
Som ni säkert har märkt har jag mer eller mindre övergivit bloggandet här.

Istället har jag nu öppnat en butik på plattformen Etsy, där jag tänker sälja digitala produkter, och lägga min tid på ekonomi och personlig utveckling. Jag startade blogga 2014, och har haft några trogna läsare under åren, stort tack till er! och lycka till på er fortsatta resa med LCHF. Tyvärr har läsarna varit för få för att motivera den tid det tar att hålla liv i bloggen, så jag byter bana.

Inläggen här kommer att ligga kvar ett tag till, och kanske jag tittar in då och då med ett nytt inlägg.

Har du också funderat på att starta på Etsy, så klicka på länken här så får både du och jag 40 gratis listningar.

Ha det riktigt gott så länge, så kanske vi ses i cyberrymden.