Jag har slutat äta ägg

Kesoplättar
Hej vänner,
Något väldigt oroande har hänt i mitt liv. De senaste månaderna har jag ätit 2 eller 3 stekta ägg till frukost, och tyckt det var jättegott, men de senaste dagarna har de bara växt i munnen. Att föräta sig på ägg vore verkligen inte bra, och i morse knäckte jag ett dåligt ägg i pannan, vilket inte hjälpte. För er som undrar hur vet man om ett ägg är dåligt? Ni behöver inte undra, det märks, blä! Nu har jag bestämt mig för att bara äta ägg som ingrediens ett tag framöver, och hoppas att det hjälper.
Äggform

När jag fyllde år häromdagen fick jag denna av mina föräldrar, som sa “den här funkar inte”, vilket ju var lite intressant kommentar till en present. Jag var ju tvungen att försöka ändå (det är en äggform), och de hade rätt. Inte på ägg i alla fall, men det funkade på kesoplättar, som blev mitt första frukostalternativ. Väldigt gott, och mättande med bacon till.

kesoplättar

2 ägg

125 gram keso

1 msk fiberhusk

Mixa, eller rör ihop alla ingredienser. Låt smeten vila 5 minuter, och stek i mycket smör.