Jag har fallit för grupptrycket

Mina nya Leuchtturm 1917

Hej vänner,
Om ni har följt mig så kommer ni kanske ihåg att jag sa att jag skulle vänta med att köpa dyra grejer tills jag hade utvärderat om detta med bullet journal var något för mig. Nåväl, nu kunde jag inte hålla mig längre, de hade rea på orange A5, så jag föll för frestelsen att köpa en prickad.

Det blev en Leuchtturm 1917 med prickar

Jag har testat ett tag i en gammal anteckningsbok som jag hade hemma, och jag älskar min bujo, så jag hoppas jag trivs med mina nya Leuthhurm 1917, de var inte precis gratis.

En sak som jag gillar mycket, förutom prickarna är att sidorna är numrerade, och att det finns två bokmärkssnören så det blir lättare att hitta när man kommit en bit. Är ni som jag och blir nervösa för att göra fel när ni börjar med en ny bok? Tur att jag har ett par veckor på mig att planera! Det är så dumt egentligen, eftersom en av sakerna jag älskar med bujon är att man får göra som man vill, så det borde inte vara så noga, men jag vill ju ändå att det ska vara fint! Jag tränar lite på blommor i min gamla bujo. Jag tittar på bilder som andra har lagt upp på Facebook eller Pinterest, och sedan härmar jag helt skamlöst.

Medföljande klistermärken

En annan fiffig sak är klistermärkena som följer med i en ficka längst bak. Dem kan man sätta på ryggen och skriva t ex datum eller annan märkning på. Väldigt fiffigt om man får fler böcker.

Det finns färdiga sidor för innehållsförteckning längst fram i boken.

Sidorna är numrerade

Tränar på att rita blommor i min gamla bujo

Min nuvarande anteckningsbok har fortfarande några sidor kvar, så jag tror den kommer att räcka resten av maj, så jag kan börja på den nya den 1:a juni. Jag kanske börjar med den stora innan dess, vi får se hur länge jag kan hålla mig.

Jag har en A4 till mina jobb-grejer, och en A5 till mina dagliga uppgifter. Jag har alla mina “att-göra” listor i den lilla, i den stora har jag övergripande planer, mål och olika samlingar. Den A4 jag har nu är inte så kul, den går inte att öppna ordentligt, och dessutom har jag jättemånga sidor kvar innan den är slut, så jag tror dess dagar är räknade :)