Jag älskar prickar!

Hej vänner,
Jag håller fortfarande på att komma in i min nya Leuchtturm 1917, visst är det lite läskigt med en ny bullet journal? Man vill ju att det ska bli fint, och så vågar man knappt skriva i den. Jag försöker släppa prestationsångesten, det är ju faktiskt bara genom övning vi blir bättre, så det är bara att skriva på. Två saker jag älskar: sidnumrering och prickar. Det kommer att vara ett krav framöver, jag är så glad att slippa mäta, det är bara att räkna prickarna.
Min bästa dag

 

Washitejp

En ny sak som jag också provar är tejp. Jag köpte min på Adlibris, de har börjat ta in en del bujo-grejer och har fraktfritt över 99:-, vilket ju är bra för en fattiglapp som jag. Än så länge har jag inte använt den till att dekorera med, men som markering av sidor jag vill återkomma till är det väldigt trevligt tycker jag, det blir lite pyntat ändå. Mitt bästa tips är annars att planera först och pynta sedan. Du kan ju alltid gå tillbaka och pynta vid ett senare tillfälle, men det är ju inte så meningsfullt att skriva veckoplaneringen i efterhand. Det ger ju övning också.

 

Det här inlägget innehåller reklamlänkar