Invägning och tacos

Guacamole
Hej, hoppas ni har en härlig fredag. Idag har jag invägning i min egen smal till midsommar (-10 kilo till midsommar), och denna vecka gick det bättre! -1,8 kilo! Jag var ju självklart inte så glad förra veckan när jag hade gått upp 0,3 kilo, men jag vet ju att det är så viktminskning funkar, det är inte rak linje. Denna vecka har jag ätit både glass (egengjord) och jordgubbar, och bara fastat en dag, men gick ändå ner. Ikväll blir det tacos. För mig är det egentligen ingen bra mat, jag älskar tacos, och äter gärna för mycket. All mat som man inte kan sluta äta är bra att undvika när man försöker gå ned i vikt. Jag tänkte testa ett nytt recept på tacokrydda som jag använt Santa Marias tacokrydda som inspiration, men skippat sockret. Jag återkommer med domen imorgon. Till tacosås använder jag faktiskt färdig. Den innehåller 5 gram kh/ 100 gram, och inget tillsatt socker, så det känns ok.

Tacokrydda

4 msk Lökpulver
2 msk Chilipeppar
2 msk Spiskummin
1 msk Vitlökspulver
1 msk Salt
1 msk Oregano
1 msk Paprikapulver

Fler recept på tacos:

Guacamole
Nachos

 

Fas 2 – vecka 2

Väga mig 1 gång /vecka – jag väger mig oftare, jag har väldigt svårt att hålla mig borta från vågen
Gymmet 2 ggr/vecka – ingen gång denna vecka.
promenad 3 ggr/vecka, minst 30 minuter. – uppfyllt
Kosten: 2 fastedag – 1 dag

Mål: 82,6 kilo, -2,8 kilo

Startvikt (fas2): 85,4 kilo

Vikt: 83,9 – 1,8 från förra veckan

Kosten: Normal LCHF + 5:2