Har du också halkat av banan?

Missa inte min nya kurs som börjar på måndag!
Langos
Har du kommit av dig? Vill du har en rivstart för att hitta tillbaka till LCHF? Då är detta kursen för dig. Kursen riktar sig till dig som redan har provat på LCHF, men behöver en omstart, för att du fallit ur dina goda vanor, eller kanske inte får de resultat du önskar.

Detta är en tuff kurs som kombinerar periodiskt fasta enligt 5:2 med strikt LCHF under 10 gram kolhydrater per dag. Om du inte vill fasta går det bra att följa kursen ändå, kontakta mig bara så får du en alternativ meny för fastedagarna.

Om du inte har ätit enligt LCHF tidigare rekommenderar jag istället min kurs Kom igång med LCHF

Vad innehåller kursen?

•Två veckors matsedel med inköpslista.
•Medlemskap i sluten Facebook-grupp.
•Alla frågor du vill under kursens gång.
•Daglig pepp från mig.

Priset är 398:- inklusive moms

Anmäl dig här!