Good enough

PrinskorvHej vänner,
Igår blev det prinskorv med stuvad spenat till middag, jag har varit sugen på prinskorv ett tag nu, men tvekat lite eftersom det är bara 61% kötthalt, och innehåller potatismjöl. Man kan haka upp sig på såna saker ibland. Det finns en risk att man går vilse i att försöka göra rätt till 100%. Det blir så övermäktigt och svårt att man struntar i alltihop och tar en kanelbulle istället. Därför vill jag förespråka “good enough”. Fastna inte i att allt ska vara perfekt, utan var nöjd med att du gör ditt bästa. Jag skulle egentligen vilja att all min mat skulle vara ekologisk, närodlad, utan kolhydrater och utan e-nummer. Jag skulle inte bli fet på vintern, utan förmodligen svälta ihjäl. Att stressa upp sig över mat och träning gör mer skada för kroppen än lite potatismjöl. Så därför äter jag oekologiskt prinskorv med gott samvete till middag idag.