Följ upp din viktnedgång

Vikttracker
Hej vänner,
En ny sida i min Bullet journal för att följa min viktnedgång. När man som jag och många med mig försöker gå ned i vikt är det bra att ha en startpunkt. Det hjälper när man har kommit en bit, och vågen står still, att man kan titta tillbaka och se hur långt man har kommit. Jag hittade inspiration till den här bilden på Pinterest, och tyckte den var väldigt tydlig och bra.

Glöm inte att belöna dig själv!

I rutorna skriver man in sin start- och målvikt, och vikten däremellan, och sedan färglägger man rutan när man har kommit dit. Jag la till ett antal delmål på vägen också, man ska belöna sig själv så ofta tillfälle ges! Rutorna är tomma eftersom jag inte ville avslöja min vikt idag, jag lovar att visa bilden när jag kommit i mål! (Det kanske tar ett tag)

Nu ska jag fylla i siffrorna.