Bullet Journal – månadsuppföljning

Tracker mars
Hej vänner,
söndag, och dags för ett nytt inlägg om min Bullet Journal.

Månadsuppföljning

Jag har inte hittat något jättebra ord på svenska för “tracker”, så har ni förslag så tas det tacksamt emot.

För att inte “Att göra-listan” ska bli hur lång som helst med uppgifter som man gör (eller tänker att man ska göra) varje dag, eller åtminstone en gång i veckan, så kan man använda sig av en tracker, eller uppföljning som jag har gjort här.

Som ni ser är den övre raden datum, jag började den fjärde, därför börjar denna uppföljning då. Längs till vänster har jag en rad för mina vanor och uppgifter som jag vill följa upp, och sedan markerar man när man har gjort det man ska. Jag har valt olika pennor för att det ska se lite festligare ut, men det är såklart frivilligt. Det blev sådär med pennorna, för april ska jag testa ett mönster istället.

Ni som läser lite noggrannare ser att mina ambitioner att gå till gymet inte går så jättebra, medan blogginlägg går som planerat, mycket tack vare blogg100.

Om du vill se hur jag började så finns det i inlägget min första Bullet journal

Lycka till med planeringen!

7 reaktioner på ”Bullet Journal – månadsuppföljning

 1. Helena Roth skriver:

  Vad fint! Själv har jag inget sådant där samlat grepp, men har också ett antal medvetna dagliga ritualer, och Headspace och Seven app har sin egna runstreak tracker som följer mig, dag efter dag. Sen kör jag burpees oxå varje dag, vilket jag loggar i ett kalkylblad i Google Drive dessutom. Och #blogg100 då så klart. Jag gillar siffror och uppföljning och stressas inte av det, men uppskattar verkligen detta sättet att belysa det – blir ju väldigt tydligt var man kan behöva lägga in lite krut.

  • lottamat skriver:

   Tack! Jag är en riktig list-människa och har just börjat med Bullet journal som ett sätt att öva upp min kreativitet, men jag är såld. Jag gillar verkligen att skriva och bläddra, det ger en helt annan känsla än att fylla i digitalt, även om det tar längre tid.

 2. Ingela skriver:

  Wow! Så intressant att följa upp om man gjort sina dagliga åtaganden. Det gillar jag. Alla sätt som kan hjälpa mig att förenkla och effektivisera min vardag tas emot med glädje. Jag ska följa dina framgångar här.

  • lottamat skriver:

   Tack! Jag började med detta 4 mars, så än så länge är det inte så mycket effektivisering, men jag tycker det ger en väldigt bra överblick.

 3. Gunnar F Novik skriver:

  Tracker betyder spårare, men är det verkligen det ordet du söker? Att ha koll på sig själv är en intressant metod, jag antar för att veta vilka mål som uppfylls och så vidare.
  Uppföljning
  Spårare
  Måluppföljning
  Målschema
  Målspår
  osv

  • lottamat skriver:

   Tack för tipsen! Spårare är ju inte ett så bra ord för detta sammanhang, men jag använder uppföljning, men det låter inte lika bra som tracker.

Kommentarer är stängda.