Bullet journal – daglig planering

Bujo - daglig
Hej,
Jag försöker sätta mig varje kväll och göra en planering för nästa dag. Jag hämtar uppgifterna från mina planeringar för veckan, månad och år.

Det jag ville visa med just detta uppslag är friheten med att ha en tom anteckningsbok. När jag skulle göra min planering för tisdag så hade jag så många punkter kvar att göra från måndag så jag valde att låta den vara planering för tisdag också, och inte lägga till några nya punkter. Detta funkar för mig, jag provar mig fortfarande fram, jag har bara hållit på ett par veckor, men jag gillar verkligen dagsplaneringen än så länge.

Här kan ni se mitt första upplägg.

Återkommande saker som jag gör varje dag har jag inte här, utan de finns i månadstrackern som jag tänkte gå in lite närmare på nästa söndag.
Ha en fortsatt härlig söndag, och hoppas ni inte har för lång lista med uppgifter för idag!