Big Mac LCHF

Big Mac
Så gjorde jag äntligen min efterlängtade Big Mac igår, visst ser den ut exakt som originalet? Den smakade hur gott som helst, jag ska äta en till lunch idag också. Det enda som inte blev riktigt bra var brödet, det blev lite för grovt och torrt, och fastnar inte i gommen på rätt sätt. Jag gjorde ett litet tillägg, jag hade färsk tomat i, annars försökte jag hålla mig så nära originalet som möjligt.

Hamburgare Big Mac style

Forma 100 gram köttfärs till en hamburgare.

Krydda med salt och svartpeppar och lägg i en varm panna.

Lägg i ett bröd och värm i pannan.

Lägg det värmda brödet på en tallrik, och lägg på lite ketchup stevia på brödet, sedan BigMac-dressing, strimlad isbergssallad och skivad rå lök.

Vänd hamburgaren, och lägg på en eller två ostskivor, helst cheddar som ser ut som plast.

Stek färdigt hamburgaren och lägg den på salladen.

Värm toppbrödet i pannan.

Lägg på skivad saltgurka (och tomat) på hamburgaren.

Toppa med det sista brödet.En reaktion på ”Big Mac LCHF

Kommentarer är stängda.