Bästa kokboken

Kokbokstrave

Hej vänner,

Att välja kokbok är inte det lättaste, det finns verkligen massor! Jag älskar kokböcker, så det är ju bara kul att det finns att välja på, men var ska man börja? På bilden ser ni de som finns i min bokhylla, en del har jag recenserat här på bloggen.

Mitt tips är att gå till biblioteket och låna allt de har och se vilka du faktiskt använder. Smaken är ju olika, så en bok kan vara jättebra, men du och författaren gillar helt enkelt inte samma mat.

En annan sak som är bra att vara uppmärksam på är hur “LCHF” boken egentligen är. Dels har LCHF utvecklats sedan det först kom, dels finns det olika skolor, så bara för att det står LCHF på framsidan behöver det inte betyda att det passar din nivå. Du måste använda din egen kunskap.

Min favorit är Åse Falkman Fredriksson med bloggen 56kilo, men inte heller hennes recept är alltid inom ramen för min definition av LCHF.

Recensioner

Baka med LCHF – Marianne Andersson

Frisk med LCHF – Sofie Hexenberg

Ät och njut – Åse Falkman Fredriksson

Viktminskning med LCHF – Åse Falkman Fredriksson

Matkärlek – Anne Aobadia

LCHF för varaktig viktminskning – Anna Hallén (Anna Halléns bästa tycker jag)

LCHF 2.0

2 reaktioner på ”Bästa kokboken

  1. Pingback: Bokrea | Lottamat

Kommentarer är stängda.