Att kasta sig ut

Hej vänner,
Idag börjar jag mitt nya liv som egen företagare. Ett helt nytt liv, där jag själv bestämmer när, var och hur jag jobbar.

För tre år sedan drabbades jag av migrän, flera gånger varje månad. Sedan dess har mitt liv mer och mer styrts av migrän, när jag inte har migrän har jag försökt förebygga migrän, oroat mig för att få migrän, försökt hitta olika sätt att lindra migrän. På sätt och vis kan man säga att detta är det slutliga steget, att sluta arbeta på ett jobb som ger mig migrän, och att helt ta makten över mitt eget arbete.

Jag hoppas det ledet till att mitt liv kommer att kretsa kring andra saker än migrän, roliga, meningsfulla och utvecklande saker, och också att jag kan välja bort de saker som inte funkar för mig.

Jag kommer att fokusera på ett hälsosammare liv, både för mig själv och för andra, genom att jobba med kost. Jag tror att vi kan påverka vår egen hälsa oerhört mycket genom vad vi stoppar i oss. Jag hoppas att jag kan inspirera genom bilder och recept på bloggen och i kommande e-böcker och kurser.

Jag själv äter LCHF-kost, men jag tror på att alla människor är unika, och ett sätt att äta passar inte alla. LCHF funkar som viktminskning för mig, jag gillar inte att vara hungrig, och för mig försvinner sötsuget när jag äter LCHF. För andra kanske det funkar bättre att äta en lite större andel långsamma kolhydrater och mindre fett. Jag hoppas kunna hjälpa andra att hitta sin bästa hälsa genom kosten. Jag själv har erfarenheter av LCHF och har läst mycket om det, men för att kunna hjälpa så många som möjligt har jag också utbildat mig till kostrådgivare hos pauluns näringscenter.

Kostrådgivare

Kostrådgivare

För dig som behöver peppning och pushning, eller inte hittar rätt i djungeln av råd erbjuder jag personlig rådgivning utifrån dina egna förutsättningar. Du kan läsa mer om detta på sidan om kostrådgivning.

Nu hoppar jag!

4 reaktioner på ”Att kasta sig ut

  1. Wiweka skriver:

    Jättejättemycket lycka till nu och du har så rätt – kosten betyder otroligt mycket för vår hälsa!

Kommentarer är stängda.