Om Lottamat

Jag som skriver den här bloggen heter Lotta Berglund, är en 49-årig kostrådgivare som bor i Norrköping. 2011 upptäckte jag LCHF och har levt efter det sedan dess.

Min viktresa

Jag började min resa med LCHF när vågen visade 89 kilo, men första året hände inte särskilt mycket med vikten. 2012 åkte jag på en resa med Anna Hallén och Birgitta Höglund, och poletten trillade ner. Det kommande året gick jag ned 16 kilo med hjälp av LCHF. Av olika anledningar började jag slarva med maten, mot bättre vetande. Nu är jag på väg ned igen, och du får gärna följa med på min resa.

Jag har fått min certifiering 2014 genom pnc.

Diplom

Jag äter för hälsa genom att utesluta socker, mjöl och tillsatser.

Min filosofi är att alla är olika, och en kost passar inte alla. Var och en måste hitta sin bästa kost, och vill du ha hjälp att hitta din kan du titta in under rubriken Kostrådgivning, eller varför inte gå en kurs i LCHF-kost?. Nästa är i Norrköping och börjar i januari 2016. I kursen ingår också en analys av din matdagbok.

Tjänster

Kontakta mig på lotta@lottamat.se

 

5 reaktioner på ”Om Lottamat

  1. Tillbakatilllivet skriver:

    Hej Lotta!
    Jag har följt din blogg under en tid och får inspiration att försöka hålla min lågkolhydratkost som jag från och till kört med. Nu när du blivit kostrådgivare och tänker dig bloggen som ett säljredskap så vill jag bara i all välmening tipsa dig om att du behöver se över stavning och ordföljd i dina texter. Speciellt här ovan. För mig ser det ut som om du har klippt ihop olika texter och inte riktigt redigerat färdigt innan du publicerat men för någon annan kan det likväl tolkas på något annat sätt. Jag hoppas att din nya inriktning i livet ska gå bra och att du genom denna förändring kommer att må bättre. Jag kommer helt klart att fortsätta följa din blogg!! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.